-
Ambachtelijke bereiding!
-
Uitgebreid assortiment!
-
Gerijpt voor een volle smaak!
`s Morgens kunt u het proces van melk tot kaas vanuit de boerderijwinkel zien. Vanuit de winkel ziet u diverse ruimtes, zoals de kaasmakerij, de pekelruimte en de kaasopslag.
![]() |
![]() |
![]() |
Afmeten stremsel | Toevoegen stremsel | Inhangen mes- roerwerk |
![]() |
![]() |
![]() |
Snijden van de wrongel | Aftappen wei | Aftappen wei |
![]() |
![]() |
![]() |
Toevoegen water 72°C (uitwassen lactose) | Uithalen wrongel, in vaten brengen | Uithalen wrongel, in vaten brengen |
![]() |
![]() |
![]() |
Babykaasje 1kg | Uithalen wrongel, in vaten brengen | Kaas 12kg |
![]() |
![]() |
![]() |
Persen kaas | Aanbrengen Rijksmerk | Keren kaas (rechten) |
![]() |
![]() |
![]() |
Reinigen en desinfecteren | Pekelen kaas | Rijpen kaas in opslag |