Assortiment

Boerenkaas:

Boerenkaas vers van het mes, of eventueel vacuüm verpakt. 

Jong; 5 weken

Jong belegen; 10 weken

Belegen; 6 maanden

Extra belegen; 8 maanden

Oud; 12 maanden

Overjarig; tenminste 18 maanden oud

 

Boerenkaas kruiden:

Komijn; kaas met komijn zaad.

Brandnetel; kaas met brandnetel, selderie, peterselie, knoflook en ui

Ui; knoflook, kaas met ui, knoflook, paprika.

Italiaanse kruiden; kaas met tomaat, paprika, basilicum, ui en peper.

Fenegriek; kaas met fenegriekzaad wat een nootachtige smaak geeft.

Mosterd; kaas met gele en zwarte mosterd zaadjes. 

Truffel; kaas met zwarte truffel.

 

Diverse kazen:

Diverse soorten baby kaasjes (kaasjes van ongeveer 1 Kg) in jong en jong belegen, als ook met minder zout.

Geiten kaas; jong belegen, oud en met kruiden

Schapenkaas; 

Boerenkaas 20+ (kaas gemaakt van afgeroomde melk!)

kaas 35+ (jong belegen en extra belegen)

Smeerkaas; 48+ naturel en 20+ naturel, 20+kruiden, 20+ komijn en geiten smeerkaas.

 

Boerenboter:

Boerenboter; bakjes van 250 gram ongezouten 

 

Boerenzuivel:

Zuivel verpakt in glazen potten van 1 liter (pot met deksel statiegeld).

Karnemelk

Frambozenkarnemelk; karnemelk met frambozen en suiker

Volle yoghurt; roeryoghurt of standyoghurt

Aardbeienyoghurt; volle yoghurt met aardbeien en suiker

Halfvolle yoghurt

Halfvolle vruchtenyoghurt; halfvolle yoghurt afwisselend met kersen of sinaasappel of perzik rode bes of perzik maracuja of bosvruchten of vanilleyoghurt

Vanille vla

Chocolade vla

 

Scharreleieren:

Verse scharreleieren

 

 

 

 

Diversen:

Mosterd dille saus

Kaas mosterd 

Diverse soorten jam van Theo van Woerkom zoals aardbeien, Betuwse kersen, 
volrijpe abrikozen, rode pruimen en vijgen

Diverse soorten honing van van Weyn`s honing

Kruidenbotermix (Havox)

Belze majoneis

Etc.