![]() |
Boerenkaas:Boerenkaas vers van het mes, of eventueel vacuüm verpakt. Jong; 5 weken Jong belegen; 10 weken Belegen; 6 maanden Extra belegen; 8 maanden Oud; 12 maanden Overjarig; tenminste 18 maanden oud |
![]() |
Boerenkaas kruiden:Komijn; kaas met komijn zaad. Brandnetel; kaas met brandnetel, selderie, peterselie, knoflook en ui Ui; knoflook, kaas met ui, knoflook, paprika. Italiaanse kruiden; kaas met tomaat, paprika, basilicum, ui en peper. Fenegriek; kaas met fenegriekzaad wat een nootachtige smaak geeft. Mosterd; kaas met gele en zwarte mosterd zaadjes. Truffel; kaas met zwarte truffel. |
![]() |
Diverse kazen:Diverse soorten baby kaasjes (kaasjes van ongeveer 1 Kg) in jong en jong belegen, als ook met minder zout. Geiten kaas; jong belegen, oud en met kruiden Schapenkaas; Boerenkaas 20+ (kaas gemaakt van afgeroomde melk!) kaas 35+ (jong belegen en extra belegen) Smeerkaas; 48+ naturel en 20+ naturel, 20+kruiden, 20+ komijn en geiten smeerkaas. |
![]() |
Boerenboter:Boerenboter; bakjes van 250 gram ongezouten |
![]() |
Boerenzuivel:Zuivel verpakt in glazen potten van 1 liter (pot met deksel statiegeld). Karnemelk Frambozenkarnemelk; karnemelk met frambozen en suiker Volle yoghurt; roeryoghurt of standyoghurt Aardbeienyoghurt; volle yoghurt met aardbeien en suiker Halfvolle yoghurt Halfvolle vruchtenyoghurt; halfvolle yoghurt afwisselend met kersen of sinaasappel of perzik rode bes of perzik maracuja of bosvruchten of vanilleyoghurt Vanille vla Chocolade vla |
![]() |
Scharreleieren:Verse scharreleieren
|
![]() |
Diversen:Mosterd dille saus Kaas mosterd Diverse soorten jam van Theo van Woerkom zoals aardbeien, Betuwse kersen, 
volrijpe abrikozen, rode pruimen en vijgen Diverse soorten honing van van Weyn`s honing Kruidenbotermix (Havox) Belze majoneis Etc.
|